Ik kreeg een keer een behandeling van mijn vriendin. Het voelde fantastisch! De warme handen op mijn lichaam en de tintelingen door mijn hele lijf. Ze ging vanaf mijn kruin via mijn ogen en oren naar de achterkant van mijn hoofd. Daarna verplaatste ze haar handen naar mijn schouders, borst, buik en onderbuik. Als laatste voelde ik haar handen op mijn knieĆ«n en enkels. Van top tot teen voelde ik de warmte. De tintelingen bleven in mijn benen hangen. Ik voelde dat de energie door mijn lijf stroomde.  Het voelde super ontspannen en ik moest ook echt even terug landen naar het nu. Na de behandeling merkte ik dat ik beter kon slapen en een deel van de stress in mijn hoofd en lijf waren verdwenen. Het effect van de behandeling is nog lang daarna blijven hangen. En vanaf dat moment wist ik het zeker, ik wilde dit ook doen!! In de jaren erna heb ik niet meer gedacht aan Reiki. Ik heb er ook niets over gelezen of opgezocht. Tot vorig jaar (2019) het kwam steeds weer in mijn hoofd op en ik wist dat ik er iets mee moest gaan doen. Ik vroeg mijn vriendin (die me die 1e Reiki behandeling had gegeven) of zij misschien een Reiki master wist omdat ik het nu toch eindelijk zelf wilde gaan doen. Zij verwees mij naar Jolien Nettesheim. En toen begon mijn Reiki reis.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *